Kot vsako leto, smo tudi v tem letu2021  našli čas, da si z našimi člani namenimo predavanje o zdravi prehrani in zdravem načinu življenja. Predavanja se je udeležilo več kot šestdeset članov ILCO društva Maribor ter podpornih članov.

Odlično pripravljeno predavanje  je predstavil naš član Marino Bicman. Rdeča nit, predavanja, je bila knjiga znanega pisatelja s področja Kiropraktike Dr. Joeja Dispenza z naslovom Plasebo ste vi.

Predavatelj je podal misli pisatelja, podkrepljene z življenjskimi dogodki, s katerimi smo soočeni vsak dan. Ne bom se spuščal v povzetek predavanja saj moraš predavanje slišati in si tako lahko vsak posameznik  najde  kakšno misel, nasvet, priporočilo ali ga celo pripravi k razmišljanju, da bi ravnal kako drugače v vsakodnevnem načinu življenja.

Jožica Vincetič iz Trgovine BIO PRIMA je bila naša naslednja predavateljica, ki nam je  predstavila prehranske dodatke iz zelišč, ki jih sicer poznamo ne poznamo pa vseh njihovih zdravilnih lastnosti. Ta zelišča se nahajajo v raznih mazilih, tinkturah in kapsulah, ki nam na svoj način lahko lajšajo različne težave s katerimi se soočamo v našem telesu.

Zaključek predavanja je bil po popestren s prijetno glasbo pogostitvijo in prijetnim klepetom udeležencev posveta.