Kot vsako leto, razen v času pandemije, smo tudi letos imeli piknik ob prihodu poletja, ki ga že vrsto let pripravlja podjetje Center SANA in je naš dobavitelj medicinskih pripomočkov. To leto smo se pridružili pri organizaciji tega dogodka tudi člani našega  društvo ILCO Maribor.

Predstavnica CENTRA SANA je pozdravila vse prisotne, stomiste in ostale odjemalce medicinskih pripomočkov in se zahvalila za dobro sodelovanje v svojem imenu in imenu direktorice Sonje Druks.

Predsednik ILCO Maribor Dušan Valentan, je ob tej priložnosti pohvalil dosežke športnikov društva, ki so jih dosegli na republiškem nivoju kot tudi dosežke na vseobčinskem tekmovanju invalidov v Mariboru.

Druženje je potekalo v prijetnem klepetu, saj je namen druženj, da se med seboj spoznamo in izmenjamo svoje izkušnje o problemih, ki nas bodo spremljali v preostalem času življenja. Večina nas ni pogrešala glasbe, saj smo se tako slišali brez vpitja in glasnega govorjenja, a je bilo kljub temu zabavno.

Slike, ki smo ji posneli na našem srečanju, kažejo prijetno vzdušje prisotnih.

Naše zaupanje v prihodnost ter želja po druženju in normalnem življenju nas vsako leto ponovno zbere na tradicionalnem pikniku katerega pokroviteljica je CENTER SANA.